ZIN OM SAMEN WAT TE GAAN DOEN IN HET MOOIE ZUID-AFRIKA?

REIZEN     TRAININGEN     LEZINGEN     WORKSHOPS

zandvlakte willowmore baviaanskloof eastern cape
Samen op reis

Op reis naar Zuid-Afrika. Wat ga je dan doen? De tuinroute? Het Krugerpark? Kaapstad? Dat zijn de meest voor de hand liggende bestemmingen die toeristen aandoen en “die moet je gedaan hebben!” Een echte Afrikaner denkt er anders over. Hoezo op safari over verharde wegen en daarna in een bubbelbad stappen? Serieus? Met zijn allen achter elkaar aanrijden langs de Tuinroute?

Je snapt het al: Afrikaners doen andere dingen. En de Afrikaners waar ik mee samenwerk dus ook. Ze nemen je mee op sleeptouw naar plaatsen waar je zelf niet zo gauw zou komen. Prachtige natuur, lekker eten, rust en ruimte. Je kijkt je ogen uit. En natuurlijk zorgen ze ervoor dat er veilig gereisd wordt. Onze trips zijn bedoeld voor kleine groepen en worden op maat samengesteld. Natuurlijk kun je zo’n trip ook combineren met eigen reisinitiatieven. Benieuwd? Neem gerust contact op om van gedachten te wisselen.

Sophie's Choice Coffee Shop & Restaurant near Willowmore en route to Uniondale
Interactieve lezingen en presentaties

Lezingen en presentaties die prikkelen. Daarvoor ben je bij mij aan het goede adres. Ik ga dus niet met een hele serie “slides” aan de gang met bullet points en steekwoorden. Veel liever ga ik de interactie aan met het publiek.

Ik kan mijn verhaal aanpassen aan het door jouw gewenste thema.

Wil je dat ik na afloop “iets” beschikbaar stel? Dat kan natuurlijk altijd.

Sophie's Choice Coffee Shop & Restaurant near Willowmore en route to Uniondale
Quatermain's Tented Boma at Eastern Cape Safari Camp
Samen leren

Trainingen en workshops op persoonlijk of zakelijk vlak. In een prachtige, rustgevende setting of juist “hands on” en op avontuur. Een art-workshop volgen met lokale kunstenaars? Behoefte aan rust en wil je in retraite? Man Cave trip? Door samen te werken met diverse trainers op verschillende locaties zijn we in staat allerlei activiteiten te faciliteren, zowel voor individuen als groepen. Heb je een idee of wil je gewoon eens horen wat er allemaal kan? Ik vertel het je graag!

Toer Suid-Afrika: Graaff Reinet en The Valley Of Desolation

REIZEN TRAININGEN PRESENTATIES WORKSHOPS RETRAITES HIKES

Nieuwsgierig geworden naar Wilma en Zuid-Afrika?

WORKSHOPS TRAININGEN REIZEN

Uniek Authentiek Persoonlijk Veilig