zandvlakte willowmore baviaanskloof eastern cape
Samen op reis in Zuid-Afrika?

Op reis naar Zuid-Afrika. Wat ga je dan doen? De tuinroute? Het Krugerpark? Kaapstad? Dat zijn de meest voor de hand liggende bestemmingen die toeristen aandoen en “die moet je gedaan hebben!” Een echte Afrikaner denkt er anders over. Hoezo op safari over verharde wegen en daarna in een bubbelbad stappen? Serieus? Met zijn allen achter elkaar aanrijden langs de Tuinroute?

Je snapt het al: Afrikaners doen andere dingen. En de locals waar ik mee samenwerk dus ook. Ze nemen je mee op sleeptouw naar plaatsen waar je zelf niet zo gauw zou komen. Prachtige natuur, lekker eten, rust en ruimte. Je kijkt je ogen uit. En natuurlijk zorgen ze ervoor dat er veilig gereisd wordt. Onze trips zijn bedoeld voor kleine groepen en worden op maat samengesteld. Natuurlijk kun je zo’n trip ook combineren met eigen reisinitiatieven. Benieuwd? Neem gerust contact op om van gedachten te wisselen.

Sophie's Choice Coffee Shop & Restaurant near Willowmore en route to Uniondale
Lezingen en verhalen

Prikkelende lezingen en meeslepende verhalen. Daarvoor ben je bij mij aan het goede adres.

Ik kan mijn verhaal uiteraard afstemmen op jouw thema. Vragen stel je hier.

Sophie's Choice Coffee Shop & Restaurant near Willowmore en route to Uniondale
Quatermain's Tented Boma at Eastern Cape Safari Camp
Actief aan de slag of zoek je de rust?

In een prachtige, rustgevende setting met mij en de ‘locals’ aan de slag. Heb je zin in een art-workshop of ga je liever ongestoord aan je eigen project (boek?) werken?

En wat denk je van gewoon eens even niks doen om tot jezelf te komen in een prachtige omgeving? Eventueel fijne gesprekken voeren, met mij of met elkaar kan natuurlijk ook.

Ik organiseer het, samen met de locals. Als je meer wilt weten neem je het best contact met me op. En maatwerk kan natuurlijk altijd!

Mijn reis in de Ooskaap: Graaff Reinet en The Valley Of Desolation

Nieuwsgierig geworden?

WORKSHOPS TRAININGEN REIZEN

Uniek Authentiek Persoonlijk Veilig